top of page
  • Forfatterens bildeJahn

Hvordan mentaltrening kan hjelpe deg med å forbedre dine fysiske ferdigheter?




Innledning til mentaltrening

Mentaltrening, eller mental visualisering, er en kraftig teknikk som kan hjelpe deg med å forbedre dine fysiske ferdigheter, selv når du ikke utfører de spesifikke fysiske bevegelsene. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan mentaltrening kan påvirke hjernen og kroppen din, og hvordan det kan hjelpe deg med å forbedre bevegelseskontroll og motoriske ferdigheter. I tillegg kan den hjelpe deg med å forbedre andre ferdigheter som du allerede kjenner til og har utført. Altså ikke noe helt nytt du aldri har utført.

Del 1: Hva er mentaltrening?

Før vi dykker inn i hvordan mentaltrening fungerer, la oss se nærmere på hva mentaltrening faktisk er. Mentaltrening, eller mental visualisering, er en teknikk der du forestiller deg å utføre en bestemt oppgave eller bevegelse i tankene dine, uten å faktisk utføre bevegelsen fysisk.

Det kan være for eksempel et slag på golfbanen, en del av en presentasjon på jobb, eller spesifikk del av et salgsmøte. Denne teknikken kan brukes innenfor mange områder, inkludert sport, musikk, og salg.

4 visninger0 kommentarer
bottom of page